Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Kokkaavan isin perheblogi
Herkullinen lipeäkala joulupöytään – kokkaavaisi
1 Joulukuu 2018
Rapea ja mehukas Dukkah – lohi valmistuu kädenkäänteessä pelkästään pannulla paistamalla. Rapea pinta syntyy Japanilaisista pankojauhoista, jotka ovat sukulaisia kaikkien tuntemille korppujauhoille. Gluteenittomia ne eivät siltikään ole. Yleensä lohi kuorrutetaan mahdollisesti ranskankermalla, tillillä ja sitruunalla mutta tämä hieman Egyptiläistyylinen lohi yllättää kyllä, sekä koostumuksellaan, helppoudellaan että maullaan. Voisin jopa sanoa että maistuu paremmalta, kuin tavalliseen tapaan tehty uunilohi.
Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien