Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kokit ja Potit
Marinoitu silmusalaatti – vahvuutta salaattiin (+ARVONTA)
11 Helmikuu 2018
Talven pimeinä hetkinä olen mielikuvissani palannut monesti viime kesän Rooman reissuun. Tomaatit olivat makeita, viini kylmää ja pienestä lähikaupasta aamupalalle haettu mozzarella – tai oikeastaan burrata – kermaista ja valuvaa. Hymyilin kun maistoin sitruunalla ja granaattiomenalla marinoitua mozzarellaa. Ihan kuin Italia olisi tullut kylään, vaikka burrata syötiinkin Roomassa makeiden tomaattien ja vuokrakodin parvekkeella kasvaneen basilikan kanssa. Inspiroiduin sitruunalla marinoidusta, granaattiomenan siemenillä ja mintulla viimeistellystä mozzarellasta, kun näin kuvan annoksesta Eisenmanin siskosten Instagramissa.
Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien