Parhaat Ruokablogit

Kokit ja Potit

Herkkutatticarpaccio

22 Elokuu 2021

Herkkutatticarpaccio on nopea ja aivan uskomattoman herkullinen sieniruoka, joka sopii alkupalaksi tai muiden antipastien kaveriksi. Herkkutatticarpaccio tehdään puhtaista, pienistä ja napakoista herkkutateista. Sellaisista metsien aarteista, joita hyvänä tattivuotena metsistä kyllä löytää. Herkkutattien lisäksi tarvitaan tuoretta sitruunamehua, oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Parmesaani- tai pecorinolastut sekä tuore basilika tai lehtipersilja tekee carpacciosta suorastaa ylellisen.

Alkuruoat basilika lisäkkeet sienet Sieniruoat sitruuna Italialaiset ruoat

Lue koko juttu täältä »

Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »