Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kokit ja Potit
Vuoden 2019 parhaat reseptit
8 Joulukuu 2019
Graavattu keltuainen kuulostaa erikoiselta, mutta on umamisuudessaan upea! Graavatut keltuaiset ovat kaikessa hämmentävyydessään aivan käsittämätöntä herkkua. Voit raastaa tai vuolla syötävää kultaa pastan tai voileivän päälle, skagenröran kruunuksi tai blinien ylle tuomaan umamisuutta. Graavatut kananmunan keltuaiset on helppo tehdä, eikä aktiivista aikaa mene muutamaa minuuttia pidempään. Keltuaiset saavat graavautua rauhassa jääkaapissa useamman päivän ja säilyvät valmiina kuukausikaupalla, joten keltuaiset voi laittaa tekeytymään hyvissä ajoin.
Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien