KOEKEITTIÖSSÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Helmikuuta 2021 lähtien
1 KOEKEITTIÖSSÄ
Suolapähkinäkinuskijäätelöä ja churroksia
13 Heinäkuu 2020
Pakastimesta löytyi vielä poronvasan lihoja, joten oli aika testata, miten tapahtuu kamadossa poronvasan lihojen grillaus, savustus ja kuivaus. Tunnustettakoon jo tässä vaiheessa, että tuo kuivaus tuli testattua kyllä ihan vahingossa. Todella helppoa sekin! Samoilla lämpimillä päätin testata myskikurpitsan hiillostamista ja valkosipulin savustamista. Jutun lopusta löytyy reseptit melkein kaiken kanssa sopivaan rakuunamajoneesiin ja juuresten seuraksi sopivaan valkosipulidippiin.
KOEKEITTIÖSSÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Helmikuuta 2021 lähtien