KOEKEITTIÖSSÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Helmikuuta 2021 lähtien
21 Syyskuu 2020
Grillimenua suunniteltaessa on aina suuri houkutus grillata niitä lihoja, joista tietää varmasti tulevan hyvää. Koekeittiössä on kuitenkin pakko lähteä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja ottaa riski siitä, että kaikesta ei tulekaan suussa sulavaa. Oli siis aika ottaa härkää sarvista ja kaivaa kaupan lihahyllystä ribsien, kaslerien ja ulkofileiden takaa löytyviä oudon nimisiä lihapaloja. Siinäpä oli muilla kaupan asiakkailla ihmettelemistä, kun pengoin huolellisesti pinkkoja löytääkseni mahdollisimman hyvin marmoroituneita lihapaloja. Sattuma päätti tällä kertaa testattavat lihat: petite tenderiä, flank steakiä, maminhaa, sisäpaistia ja paahtopaistia grilliin.
KOEKEITTIÖSSÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Helmikuuta 2021 lähtien