Parhaat Ruokablogit

Kirsin keittiössä

Vilhelmiinat

27 Kesäkuu 2021

Ihmeellistä, nämä pikkuleivät ovat kovin katoavaisia ;) Ohje: K-ruoka Tällä kertaa tein laktoosittomia. Brunbergilla on täyteläistä laktoositonta tummaa suklaata, suosittelen! 200 g voita 2 dl sokeria 2 rkl siirappia 1 keltuainen 5 dl vehnäjauhoja 1 rkl vaniljasokeria 2 tl ruokasoodaa Vatkaa pehmeä voi, sokeri ja siirappi vaahdoksi. Lisää keltuainen ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu vanilliinisokeri ja ruokasooda. Leivo taikinasta neljä noin 40 sentin mittaista tankoa.

Lue koko juttu täältä »

Kirsin keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Huhtikuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »