Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kipparin morsian
Passionhedelmä-panna cotta basilika-limesiirapilla
20 Maaliskuu 2018
Mikäli sääennusteet eivät olennaisesti muutu, mausteiselle ja tuhdille molelle on vielä tilausta. Olen valmistanut tätä meksikolaista pataherkkua ennenkin, mutta yleensä aina broilerilla. Totta puhuen vegeversio on mielestäni parempi, sillä lopputulos on asteen verran raikkaampi, vaikka onkin tumman puhuva. Lisäksi tämä mole tuo hieman vaihtelua arkisille linssi- ja papupadoille pelkästään jo kaakaon ja kanelin mauilla. Aitoa molea en ole koskaan päässyt syömään, mutta ymmärtääkseni se sisältää kymmeniä ainesosia ja yhtä lailla myös turhan monta valmistusvaihetta.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien