Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Heinäkuu 2019
Tuoreet sämpylät viikonloppuaamuina saa veden herahtamaan kielelle välittömästi, ketäpä ei lämpimien sämpylöiden tuoksu hellisi! Siken sämpyöitä olen leiponut useaan otteeseen, mutta nyt löysin toisen reseptin leivottavaksi silloin, kun kaipaan pehmeän helliviä uhkeita sämpylöitä. Ohjeen nappasin suoraan Peltiruokaa-kirjasta, jonka ruoat nimensä mukaisesti valmistuvat uunipellillä. Sämpylät ahdoin kyllä tällä kertaa uunivuokaan, sillä taikinasta ei riitä normaalikokoiselle pellille, ellei tee saman tien kaksinkertaista taikina-annosta. Sämpylöiden leipomisen salaisuus on sama kuin Sikelläkin - taikina valmistetaan edellisenä päivänä, jolloin taikina ehtii kohota kaikessa rauhassa jääkaapin kylmyydessä.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien