Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kipparin morsian
Voissa paistettua juuriselleriä
26 Marraskuu 2019
Tumma saaristolaisherkkuleipä on löytänyt tiensä joulupöytäämme ja leivomme tätä nykyään joka joulu. Leipä tuli tutuksi jo parikymmentä vuotta sitten kokkikouluaikoinani ja nyt tuntuu, ettei joulu ole joulu ilman tätä leipää. Mikä olisi parempaa kuin siivu tummaa leipää graavikalalla! Olen julkaissut reseptin ensimmäisen kerran jo 2010 ja taikinan hiivamäärä ihmetyttää vuodesta toiseen ja saan siitä kysymyksiä edelleen. Olen leiponut leivän aina näillä määrillä ja tarkistin hiivamäärän vanhan reseptivihkoni lisäksi vertaamalla sitä toisiin resepteihin.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien