Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kipparin morsian
Kaksi päivää ja kaksi yötä Tallinnassa
4 Heinäkuu 2018
Perinteinen suomalainen kesäkeitto ei miehen makuhermoja hivele, vaikken laittaisikaan keittoon maitoa tai kermaa. Vuodet ovat opettaneet, että samat raaka-aineet voi upottaa toiseen keittoon - ranskalaiseen kasviskeittoon eli pistou-keittoon. Keitto saa nimensä tahnasta, joka tehdään basilikasta, valkosipulista, parmesanista ja oliiviöljystä. Toisin sanoen pesto viimeistelee keiton makumaailman. Viime kerralla tarjosin keiton rucolapeston kera eikä jäänyt basilikapestoa huonommaksi!
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien