Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Huhtikuu 2019
En ole koskaan pitänyt itseäni kovin innokkaana hampurilaisten popsijana, vaikka nuorempana olenkin vääntänyt tuhansia hampurilaisia ketjuravintolassa. Tai ehkäpä juuri siksi hampurilaiset eivät näin keski-ikäisenä juuri innosta. Kasvisruoan lisääntymisestä on tässäkin asiassa kuitenkin ollut suuresti iloa, sillä se on tarkoittanut myös burgerivalikoiman laajentumista huomattavasti. Kun Kirjapaja julkaisi ruotsalaisen Nina Olssonin Valloittavat vegeburgerit -kirjan alkuvuodesta, otin kirjan mielelläni testailtavaksi kotikeittiöön. Ensimmäiseksi burgeriksi olisi ollut vaihtoehtoja vaikka kuinka, sillä makumaailma vaeltaa ympäri maailmaa, Euroopasta Lähi-itään ja Afrikkaan, Aasiasta Yhdysvaltoihin ja Etelä-Amerikkaan.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien