Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Tammikuu 2018
Tämän salaatin juju ei ole niinkään itse salaatissa vaan kastikkeessa, jonka ole napannut käyttööni Jäävuoren huippu -kirjasta. Varioin kastiketta suuntaan jos toiseen eri sitrushedelmillä, mutta tärkeintä siinä on seesamiöljyn ja kalakastikkeen käyttäminen. Veriappelsiinin ollessa sesongissa käytin sitä limen sijaan ja leikkasin veriappelsiinia myös salaatin ainekseksi. Kirpakka aasialaishenkisyys tuli tarpeeseen ja lounassalaattiin upposi kivasti tähteitäkin. Lautaselle päätyi jo aiemmin marinoidun punakaalin jämät + tuoretta punakaalia ohueksi leikattuna, retikan pieni pala suikaloituna, paahdetut cashewpähkinät, kevätsipulia, hieman parsakaalia, veriappelsiini, seesamin- ja hampunsiemeniä.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien