Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kipparin morsian
Savulohi-chowder
30 Tammikuu 2018
Juttelemme miehen kanssa säännöllisesti siitä, kuinka pitäisi syödä enemmän linssejä ja papuja. Pidämme niiden mausta ja lisäksi ne antavat moneen ruokaan lisää täyttävyyttä ja upeaa ulkonäköä väreillään ja muodoillaan. Useimmiten lisään papuja ja linssejä erilaisiin lihapatoihin ja salaatteihin, ellen kokkaa niistä keittoa. Käytän yleensä kypsiä papuja suoraan purkista, sillä niiden spontaani käyttö ei salli pitkää liotus- tai kypsymisaikaa. Tässä olisi selvästi parannuksen paikka, sillä tähänkin pataan käytin nopeasti kypsyviä punaisia linssejä.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien