Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Kurpitsa-tamarindipata

13 Marraskuu 2018

Uudet ruoat ja makuyhdistelmät maistuvat viikottain, mutta useimmiten reseptejä tulee kokkailtua vain yhden kerran, vaikka ruoka olisikin maistuvaa. Hyvää tässä on tietysti se, että uusia ruokia tulee syötyä säännöllisesti ja paljon. Ja erilaisten reseptien kokeileminen varmistaa monia makuelämyksiä, sillä niin monta tuttua ruokaa tulee tehtyä suoraan selkärangasta ja käytettyä usein samoja mausteita. Glorian Ruoka&Viini -lehdestä napattu kurpitsapata on sinällään ihan tuttu ruokalaji, mutta tätä ruokaa varten ostin ensimmäistä kertaa tempeä. Enkä kyllä ole edes varma, että olisin edes maistanut sitä aiemmin.

arkiruoka kasvisruoka kurpitsa munakoiso tempe vegaaniruoka

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »