Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Marraskuu 2018
Tämä kakku on oikeastaan paluu juurille, sillä seeprakakkujen villitykseni alkoi viisi vuotta sitten nimenomaan kahvikakun muodossa. Tuolloin leivottu seeprakakku oli tehty tavalliseen pyöreäpohjaiseen kakkuvuokaan ja se siivitti minut soveltamaan ajatusta hyydytettyihin seeprakakkuihin. Halusin isänpäiväksi jotain tavanomaista juhlavampaa kahvikakkua ja niinpä päätin tiikerinkakun sijaan leipoa seepran. Taikina: 4 munaa 3 dl sokeria 4 ½ dl vehnäjauhoja 2 tl vaniljasokeria 2 tl leivinjauhetta 1 dl kädenlämpöistä maitoa 2 ½ dl tavallista rypsiöljyä 2 rkl kaakaojauhetta Kuorrute: 135 g (n. 2 ¼ dl) salted caramel -makutomusokeria 1 ½ rkl vettä Voitele kahvikakkuvuoka (tilavuus 2,4 l, tässä Nordic Ware Brilliance) sulatetulla voilla sudin...
Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien