Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
28 Helmikuu 2020
Kaupallinen yhteistyö Valion kanssa. Saksalaisen juustokakun salaisuus on pehmeän rahkaisessa täytteessä, johon sitruuna antaa raikkaan säväyksen. Kakku valmistetaan uunissa paistamalla ja annetaan tekeytyä jääkaapissa yön yli. Makuelämys kruunataan runsaalla kermavaahdolla. Pohja: 3 ½ dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta ½ dl sokeria pari hyppysellistä suolaa 125 g huoneenlämpöistä Valio voita 1 muna Täyte: 75 g Valio voita 1 luomusitruunan kuori ½ dl sitruunamehua 3 dl sokeria ½ dl maissitärkkelystä 4 munaa 4 prk (à 200 g) Valio kermarahkaa 1 vaniljatanko tai 2 tl vaniljatahnaa Koristelu: 4 dl Valio vispikermaa 2 tl sokeria 2 tl vaniljasokeria (tyrnijauhetta) (mintun- tai sitruunamelissanlehtiä) Sekoita pohjan kuivat aineet...
Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien