Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kinuskikissa
Mokkasuukot
1 Marraskuu 2019
Nyt herkutellaan paahdetun valkosuklaan aromilla! Tämä ”unelmakakku” on siintänyt mielessäni koko syksyn ja tein sen nyt hieman jälkijunassa lokakuussa ollutta synttäriä ajatellen. Alun perin ajatukseni oli luoda kinuskin maku perinteisemmin, mutta lopulta päädyin hyödyntämään valkosuklaata, joka paahtuessaan saavuttaa miellyttävän karamellimaisen aromin. Paahdetusta valkosuklaasta ja kermasta tehtävää kinuskia käytetään kakun täytteessä ja se soveltuu sellaisenaan myös upeaan valuvaan kuorrutteeseen. Näin voidaan yhdistää kaksi työvaihetta.
Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien