Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Elokuu 2020
Rapujuhlat huipentuvat makeasti, kun nostat tarjolle nämä veikeät saksiniekat. Valkosuklaamuffinssien resepti on suuri suosikkini, joka onnistuu niin tuoreista kuin pakastetuista vadelmista. Vadelmat tekevät muffinsseista uskomattoman meheviä eikä lopputulos ole liian makea. 14 kappaletta Taikina: 3 ½ dl vehnäjauhoja 1 ½ dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 2 tl leivinjauhetta 100 g voita 200 g vaniljarahkaa 2 munaa 150 g valkosuklaata 275 g vadelmia (pakastettuja tai tuoreita) Kuorrute: 200 g suomalaisia vadelmia 2 dl vispikermaa ½ dl sokeria oranssia pastaväriä 1-2 rkl vaniljakreemijauhetta Koristelu: rengaskarkkeja punaista karkkinauhaa sokerisilmiä Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sulata voi.
Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien