Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
3 Maaliskuu 2020
Lapsena söin Englannin lakritsi -pussista aina ensimmäisenä nämä kerroskarkit. Vangitsin herkkumuistot leivoksiin, joiden mustat kerrokset ovat pehmeää lakritsin makuista kakkutaikinaa ja täyte on sovellettu valkosuklaasta. Värikkäistä sokerimassoista saat iloisen leivoskattauksen. 28 kappaletta Ainekset: 1 ½ dl Haganolin salmiakkimixeriä 1 rkl perunajauhoja 50 g voita 1 ½ dl vehnäjauhoja 1 ½ tl leivinjauhetta 5 munaa 2 ¼ dl sokeria Täyte: 2 dl vispikermaa 130 g valkosuklaata 100 g vaniljarahkaa Sokerikreemi: 50 g huoneenlämpöistä voita 1 ½ dl tomusokeria 1 rkl vettä Kuorrute: 400 g valkoista sokerimassaa 200 g vaaleanpunaista sokerimassaa 200 g oranssia sokerimassaa Sekoita salmiakkimixeri ja perunajauhot kattilassa. Kuumenna liedellä...
Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien