Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Tammikuu 2019
Luit oikein – keskellä oleva sana ei ollut kirjoitusvirhe, vaan kyseessä on leikkisä nimiväännös. Tein klassisista Chocolate Chip Cookieista proteiinipitoisen version, jonka makumaailmaa hallitsevat suklaiset sattumat. Raaka-aineiden määräävin tekijä on kikherneet, sillä nämä proteiini- ja rautapommit ovat astuneet jauhojen paikalle. 15 kappaletta Taikina: 150 g pähkinöitä ja/tai manteleita 1 prk (valutettuna 265 g) kikherneitä ½ dl hunajaa tai agavesiirappia *) 2 rkl rypsiöljyä 2 tl vaniljauutetta 1 tl leivinjauhetta (ruusu)suolaa 100 g tummaa suklaata nappeina tai rouheena *) *) Jos haluat leipoa keksit vegaanisina, käytä agavesiirappia tai muuta makeuttajaa. Vegaanisiin kekseihin tarvitset maidotonta suklaata.
Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien