Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Rapea ja tahmea maapähkinävoitofu

16 Lokakuu 2018

Tofu sai pitkään jäädä marketin hyllylle, mutta sitten opimme prässäämään siitä ylimääräiset nesteet pois ja paistamaan kuutiot kunnolla rapeiksi ja maukkaiksi. Sen jälkeen tofureseptejä on tullut vilkuiltua ihan uudella silmällä ja esimerkiksi tämä Ruoka-alkemisti-blogin vastustamaton maapähkinävoitofuresepti päätyi heti kokeiltavien herkkujen listalle. Rapeaa, tahmeaa ja tajuttoman koukuttavaa! Maapähkinävoitofu 270 g maustamatonta tofua 2 rkl maissitärkkelystä 2 rkl oliiviöljyä 2 rkl kiinalaista vaaleaa soijakastiketta 1 rkl riisiviinietikkaa 1 rkl vaahterasiirappia 3 rkl maapähkinävoita Kääri tofupalan ympärille muutama pala talouspaperia ja präässää palasesta ylimääräinen neste pois esim. paistinpannua painona hyödyntäen.

kasvisruuat tofu vegaani

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »