Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Keittotaiteilua
Täytetyt paprika-schnitzelit
11 Heinäkuu 2019
Maasdam on Hollannissa vuonna 1984 markkinoille tuotu sveitsiläistyyppinen lempeä lehmänmaitojuusto. Alkujaan Emmentalin suosiota haastamaan kehitetty Maasdam on kilpakumppaniaan pehmeämpi ja maultaan mukavan makean pähkinäinen. Kaikki tunnetusti paranee, kun siihen lisää aavistuksen savua, niin myös Maasdam. Herkkutilan on tuonut kauppoihin kevyesti savustetut Savu Maasdam-juustoviipaleet. Saimme Herkkutilalta niitä ja kermaisia Savu Gouda -viipaleita testattavaksi.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien