Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Ranskalaisklassikko kohtasi modernin hollantilaisen

11 Heinäkuu 2019

Maasdam on Hollannissa vuonna 1984 markkinoille tuotu sveitsiläistyyppinen lempeä lehmänmaitojuusto. Alkujaan Emmentalin suosiota haastamaan kehitetty Maasdam on kilpakumppaniaan pehmeämpi ja maultaan mukavan makean pähkinäinen. Kaikki tunnetusti paranee, kun siihen lisää aavistuksen savua, niin myös Maasdam. Herkkutilan on tuonut kauppoihin kevyesti savustetut Savu Maasdam-juustoviipaleet. Saimme Herkkutilalta niitä ja kermaisia Savu Gouda -viipaleita testattavaksi.

blogiyhteistyö kananmuna Ranska Herkkutilan

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »