Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Huhtikuu 2018
Tämä jo pääsiäisenä tehty kaunis risotto ei päässyt oikeuksiinsa nopeassa valokuvassa. Punaviinin värjäämä riisi ja vihreät kasvikset sopivat kuitenkin niin visuaalisesti kuin maullisestikin yhteen, joten naputtelin reseptin ylös myöhempää käyttöä varten. Herne-punaviinirisotto n. 1 l kasvislientä 150 g varsiparsakaaleja (brokkoliini) ja -kukkakaaleja 1 punasipuli 2 rkl oliiviöljyä 300 g carnaroli-risottoriisiä 2,5 dl punaviiniä 200 g pakasteherneitä 1 dl vastaraastettua parmesanjuustoa mustapippuria herneenversoja Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi kattilassa. Kypsennä varsiparsakaaleja ja -kukkakaaleja kasvisliemessä parin minuutin ajan ja nosta ne syrjään odottamaan.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien