Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Ankkarisottoa ja granaattiomenaa

21 Joulukuu 2017

Risottoon kuuluu perinteisesti upottaa reilusti voita ja juustoa, mutta ihan kelpo risoton saa aikaan myös maidottomana. Avainasemassa on tällöin - kuten aina - laadukas risottoriisi (arborio, carnaroli, vialone nano) sekä maukas liemi. Maustoimme risoton rosmariinilla ja suht voimakkaalla riistaliemellä. Tuhdin risoton raikasti parhaillaan sesongissa oleva pirskahteleva granaattiomena ja proteiinina toimi rapsakkanahkainen ankanrinta. Lopputulos sai kehuja niin kolmivuotiaalta kuin aikuisiltakin.

ankka linturuuat Risotot

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »