Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Vihreitä papuja ja salottisipulia

24 Marraskuu 2019

Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Tästä määrästä riittää 4-6 hengelle: 500g vihreitä papuja 1 rasia (200g) herkkusieniä pieni sipuli 4 rkl voita 1,5 rkl vehnäjauhoja 2 valkosipulinkynttä 0,5 dl valkoviiniä 2 dl kermaa 0,6 dl raastettua parmesanjuustoa 1 rkl Worcestershiren kastiketta 1/4 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria 1,5 rkl panko- tai korppujauhoja Paistetut salottisipulit: 2 suurta salottisipulia 1,2 dl vehnäjauhoa kasviöljyä Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Keitä papuja suolatussa vedessä 4-5 minuuttia. Valuta vesi pois ja laita pavut kylmään veteen. Kuullota herkkusieniä ja hienonnettua sipulia voissa noin 10 minuuttia.

lisäke papuja ja salottisipulia

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »