Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
1 Keittokirjanen
Kananachot
24 Syyskuu 2021
Glorian ruoka&viini -lehden numerossa 4/2013 ollut grillipossun ohje piti kaivaa tänä(kin) kesänä esiin. Kypsäksi keitetyn possun viipaleet sivellään juuri ennen grillaamista tällä maan mainiolla teriyakikastikkeella. Kastikkeeseen tulee: 2 cm pala inkivääriä 1 sitruunaruoho 1/4 sitruunankuoresta suikaleena 1 dl soijakastiketta 1 dl miriniä Kuori ja pilko inkivääri muutamaan osaan. Leikkaa sitruunasta kaksi kuorisuikaletta. Pilko sitruunaruoho muutamaan osaan.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien