Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Kanatagine

26 Helmikuu 2024

Espanjasta jatkettiin makumatkaa Marokkoon ja aikanaan lahjaksi saamalleni taginepadalle tuli käyttöä. Voi toki tehdä missä tahansa kannellisessa padassa. Kanataginen tein näin: 1 kg broilerin luullisia reisipaloja Marinadiin: 2 tl jauhettua juustokuminaa 1 tl jauhettua korianteria 1 tl paprikajauhetta 1/4 tl cayennepippuria 1 tl suolaa ½ tl rouhittua mustapippuria 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 tl tuoretta inkivääriä hienonnettuna 3 rkl oliiviöljyä Sekoita marinadin ainekset keskenään. Hiero marinadi broilerin paloille ja laita jääkaappiin 6 tunniksi - yön yli. Pataan: 1 rkl öljyä paistamiseen 1 suurehko sipuli viipaloituna 2 rkl fariinisokeria sitruunan raastettu kuori n.

broileri linnut marokkolainen kanatagine

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »