Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
26 Helmikuu 2024
Espanjasta jatkettiin makumatkaa Marokkoon ja aikanaan lahjaksi saamalleni taginepadalle tuli käyttöä. Voi toki tehdä missä tahansa kannellisessa padassa. Kanataginen tein näin: 1 kg broilerin luullisia reisipaloja Marinadiin: 2 tl jauhettua juustokuminaa 1 tl jauhettua korianteria 1 tl paprikajauhetta 1/4 tl cayennepippuria 1 tl suolaa ½ tl rouhittua mustapippuria 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 tl tuoretta inkivääriä hienonnettuna 3 rkl oliiviöljyä Sekoita marinadin ainekset keskenään. Hiero marinadi broilerin paloille ja laita jääkaappiin 6 tunniksi - yön yli. Pataan: 1 rkl öljyä paistamiseen 1 suurehko sipuli viipaloituna 2 rkl fariinisokeria sitruunan raastettu kuori n.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien