Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Keittiö Koivikon Katveessa
Helppo kinuskiomenakakku
25 Heinäkuu 2020
Tämä on sama ohje, kuin marenki-raparperipiirakassa, mutta raparperit on vain vaihdettu mustikoihin. Niin hyvää! Paranee vain vanhetessaan, mutta on niin hyvää, että ei siitä meinaa jäädä palaa vanhentumaan. Piirakasta voi myös tehdä gluteenittoman vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomaan vaaleaan jauhoseokseen ja ensimmäistä paistoaikaa hieman pidentää. Suussa sulava marenki-mustikkapiirakka (26 cm vuoka) pohja: 100 g voita 1 dl sokeria 2 kananmunan keltuaista 1 tl leivinjauhetta 1 tl vanilijasokeria 2 dl vehnäjauhoja ½ dl mantelijauhetta (tai ½ dl vehnäjauhoja) n.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien