Parhaat Ruokablogit

Keittiö Koivikon Katveessa

Mansikkavispipuuro

21 Heinäkuu 2019

1 l vettä 1 dl sokeria 5 dl mansikoita paloiteltuna 1 ½ dl mannaryynejä ½ tl suolaa Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita joukkoon vispilällä hyvin vatkaten sokeri ja mannaryynit, niin etteivät ryynit paakkuunnu. Lisää mansikat ja lopuksi suola. Anna kiehua miedolla lämmöllä koko ajan hämmentäen 10 min. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä kattilassa joko huoneenlämmössä tai kylmässä vesihauteessa. Vatkaa puuroa sähkövatkaimella niin kauan, että puuro on kuohkeaa ja aivan vaaleanpunaista.

mansikkavispipuuro

Lue koko juttu täältä »

Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »