Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Keittiö Koivikon Katveessa
Munkkirinkilät
4 Huhtikuu 2017
Tällainen herkku syntyi vahingossa. Keksinmurut oli jäännyt edellisestä leivonnasta ylitse, jääkaapissa oli vanhaksi menevä kuohukerma ja avattu vispikerma ja pöydällä tummentunut banaani. Jotain makua tähän vielä kaipaisin, joten lisäsin joukkoon Hopottajilta maisteltavaksi saadun laktoosittoman Wanhanajan Vanilja Skyr rahkan. Banoffee on helppo ja nopea valmistaa ja raaka-aineiden määrää lisäämällä syntyy vaivatta jälkkäri isommallekkin joukolle. Banoffee Skyr rahkasta (15cm vuoka) n.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien