Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
9 Syyskuu 2017
Nyt tuli kehitettyä oikein super mehevä ja herkullinen porkkanakakku joka valmistuu aineet vain sekoittamalla keskenään, eikä vaadi mitään vatkaamisia. Sokerista ja rasvasta jopa tingin, mutta sitä ei uskoisi! Monesti porkkanakakun suositellaan antaa maustua vähintään seuraavaan päivään, mutta tässä on kyllä paistopäivänäkin jo makua! Helppo porkkanakakku (21-24 cm irtopohjavuoka) 3 dl vehnäjauhoja 1 tl soodaa 1 tl leivinjauhetta 1 tl kanelia 1 tl kardemummaa 1 ½ dl sokeria 1 ½ dl pullomargariinia n. 3 dl (150 g ) porkkanaraastetta 2 kananmunaa kuorrute 50 g voisulaa 1 ½ dl tomusokeria 200 g maustamatonta tuorejuustoa pinnalle: pähkinärouhetta/mantelirouhetta Sekoita ensin kuivat aineet keskenään ja lisää sen jälkeen loputkin aineet hyvin...
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien