Kasvisannos – kasvisruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Heinäkuuta 2021 lähtien
3 Heinäkuu 2021
Marinadi pienessä, mutta tärkeässä osassa tofun kanssa Mun mielestäni tofun marinoiminen on oma tärkeä taiteenlajinsa. Ostan usein tofun marinoimatta, sillä en usein ostaessa tiedä vielä, mihin tulen siä käyttämään: marinoimattomalla versiolla on niin paljon enemmän käyttötapoja kuin marinoidulla. Varsinkin grillatessa musta on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota siihen, millaisella kastikkeella tofua oikein marinoidaan. Ilman kunnollista marinointia, tulen alla kärvistellessä, tofulla on vaarana jäädä aika vaisuun osaan annoksessa. Harkittuun marinadiin yhdistettäessä tofun maku on taas kivan mieto: se toimii hyvänä alustana erilaisille makumaailmoille.
Kasvisannos – kasvisruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Heinäkuuta 2021 lähtien