Kanelitytön kakkuparatiisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Tammikuuta 2018 lähtien
20 Huhtikuu 2019
Pohja: 8 dl vehnäjauhoja 3½ dl sokeria 2 tl leivinjauhetta 2 tl soodaa 2 tl vaniljasokeria 250 g huoneenlämpöistä pehmeää voita Pohjaan lisäksi: 2 munaa 2 dl maustamatonta jogurttia Rahkatäyte: 500 g maitorahkaa 2 dl sokeria 2 munaa 2 tl vaniljasokeria 1 pienehkön sitruunan kuori ja mehu Lisäksi: säilykepersikoita oman maun mukaan Laita valumaan haluamasi määrä säilykepersikoita siivilään. (Itse laitoin vähän vajaan yhden ison purkillisen). Pilko valutetut persikat pieniksi kuutioiksi, tai haluamasi kokoisiksi paloiksi. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda ja vaniljasokeri keskenään. Lisää pehmeä voi ja sekoita keskenään murumaiseksi seokseksi.
Kanelitytön kakkuparatiisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Tammikuuta 2018 lähtien