Kanelitytön kakkuparatiisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Tammikuuta 2018 lähtien
13 Helmikuu 2017
Se on se tunne, kun vaan on pakko saada muffinsseja. Tällä kertaa kaapista löytyi sopivasti mustikoita ja valkosuklaata, joten valinta ei ollut vaikea: mustikka-valkosuklaamuffinsseja siis! ♥ Näiden muffinssien kaveriksi sopii loistavasti Honkajoen panimon ihana Mursu-mustikkalimonadi, joka tehdään aidoista kotimaisista mustikoista ja sen todellakin maistaa. Mustikka-valkosuklaamuffinssit (noin 8-10 kpl) 100 g voita 1 dl sokeria 2 kananmunaa 2½ dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria 1 dl maitoa 1½ dl mustikoita 60 g valkosuklaata (Koristeeksi: vispikermaa + sokeria mustikoita rouhittua valkosuklaata Biokia-mustikkajauhetta) Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, ja...
Kanelitytön kakkuparatiisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Tammikuuta 2018 lähtien