Bistroemo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Bistroemo
Ranskalainen Dijon -parsapiirakka
19 Helmikuu 2024
Aamupäivän ulkoilujen jälkeen ihana kevätlounas syntyy nopeasti valmiista ravioleista ja mutkattomasta kastikkeesta kylmäsavulohella & baby-pinaatilla! Tämä on meillä sellainen kestosuosikkiruoka, joka sopii niin arkeen kuin viikonloppuun! Aurinkoista maanantaita! Kylmäsavulohi-pinaattipasta 2 pkt ravioleja (tässä Pirkka parhaat pesto-parmegiano) öljyä 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna 1 purjon valkoinen osa hienonnettuna 1 rkl kapriksia 1 ps (70g) baby-pinaattia 1/2 dl … Jatka lukemista...
Bistroemo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien