Parhaat Ruokablogit

Bistroemo

Kirsikkahilloketta ja brebirousse-juustoa

18 Joulukuu 2020

Tämä kirsikkahilloke tai -chutney resepti on testattu jo kesällä, kun oli hapankirsikoiden aika. Ehkä hillokeesta saa yhtä hyvää tavallisilla makeammilla kirsikoilla, joita talviaikaan saa ainakin pakasteena, mutta saattaa myös hapankirsikoita löytyä pakasteena tai säilöttynä. Kirsikkahillokeen seuraksi sopii näin joulun aikaan täydellisesti ranskalainen brebirousse lampaanmaitojuusto, joka on täyteläistä ja lempeää.

Hillot ja säilöntä Joulu Juusto brebirousse kirsikkahilloke

Lue koko juttu täältä »

Bistroemo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »