Bistroemo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Bistroemo
Rukiinen mustikkapiirakka
17 Huhtikuu 2018
Broccoliini eli varsiparsakaali on tällä hetkellä niin erinomaista, että sitä tulee napattua aika usein kaupasta mukaan. Nyt tein kauniista varsiparsakaaleista herkkusalaatin vegaanisen tahini-caesarkastikkeen, vegeparmesaanin ja maukkaiden nyhtökauramezepyöryköiden kera. Tähän salaattiin olen vohkinut tahini-caesarkastikkeen ja vegeparmesaanin ( auringonkukansiemen parmesaani) ohjeet Soppa Hannan Kasvis ruokakirjan lehtikaalicaesar, rapeat kikherneet ja auringonkukansiemen-parmesaani ohjeesta.
Bistroemo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien