Bistroemo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Bistroemo
Japanilaiset porkkanaröstit
12 Maaliskuu 2018
Aasialaisittain maustettu al dente kypsyinen parsakaali on mun yksi kestosuosikki vuodesta toiseen. Maistoin tähän tapaan parsakaalia ensimmäisen kerran joskus kymmenen vuotta sitten japanilaisessa Raku Ya -ravintolassa Etelärannassa ja siitä asti sitä on ollut myös meillä tasaisin väliajoin. Soija-seesamikastikkeella marinoitu parsakaali maistuu monien eri ruokien lisukkeena, ei tarvitse olla välttämättä edes mitään aasialaista kaveriksi tai joskus … Jatka lukemista Aasialainen parsakaalilisuke...
Bistroemo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien