Parhaat Ruokablogit

Bistroemo

Aasialainen parsakaalilisuke

12 Maaliskuu 2018

Aasialaisittain maustettu al dente kypsyinen parsakaali on mun yksi kestosuosikki vuodesta toiseen. Maistoin tähän tapaan parsakaalia ensimmäisen kerran joskus kymmenen vuotta sitten japanilaisessa Raku Ya -ravintolassa Etelärannassa ja siitä asti sitä on ollut myös meillä tasaisin väliajoin. Soija-seesamikastikkeella marinoitu parsakaali maistuu monien eri ruokien lisukkeena, ei tarvitse olla välttämättä edes mitään aasialaista kaveriksi tai joskus … Jatka lukemista Aasialainen parsakaalilisuke...

aasialainen Kasvisherkkuja Lisuke parsakaali

Lue koko juttu täältä »

Bistroemo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »