Parhaat Ruokablogit

Kamomillan konditoria

Maapähkinävoi-banaanikakku

19 Heinäkuu 2019

Kun ryhdyin vegaaniksi, luulin maailmasta löytyvän ainoastaan yhden vegaanisen leivonnaisen, suklaa-banaanikakun. Leivoin sitä monta vuotta putkeen kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin. Vaikka kakku olikin hyvää, sen jatkuvasta syömisestä seurasi se, että nykyisin en juurikaan käytä banaania leivonnaisissa. Halusin kuitenkin kirjoittaa uudistetun ja toisella tavalla herkullisen version tuosta itselleni niin tutuksi tulleesta kakusta jättämällä kaakaon pois kakun makumaailmasta ja vaihtamalla sen maapähkinävoihin. Tuloksena on pehmeä ja maukas sekä ei-yhtään-kuiva kuivakakku.

Hedelmä Kuivakakut Lisäaineettomat ja vähälisäaineiset maapähkinävoi Pähkinä Soijattomat Todella helpot

Lue koko juttu täältä »

Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »