Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
18 Heinäkuu 2019
Näiden pikkukakkusten kuorrute saa makunsa fariinisokerista, joka kuumennetaan kasvimaidon kanssa kinuskimaiseksi kastikkeeksi ennen kuin se lisätään kuorrutteen sekaan. Voit koristella pikkukakkuset joko sulatetulla suklaalla tai vaikkapa tuoreilla marjoilla. Ohje on peräisin Tuulispään leivontakirjasta, jonka reseptit lisään tänne blogiin vielä tämän vuoden aikana. Reseptejä pääseekin jatkossa selaamaan kätevästi kirjan oman sivun kautta. Tarvikkeet: muffinssipelti, 12 muffinssivuokaa, siivilä, sähkövatkain, pursotuspussi Jos sinulla ei ole muffinssipeltiä, käytä amerikan-, kartonki-, folio- tai silikonivuokia tai kahta tavallista paperivuokaa päällekkäin.
Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien