Parhaat Ruokablogit

Kamomillan konditoria

Hasselpähkinäbostonkakku

4 Elokuu 2019

Bostonkakku on käytännössä korvapuusteista tehty kakku ja ilmeisesti ihan suomalainen keksintö, jolla ei ole mitään tekemistä Bostonin kanssa. Halusin tehdä siitä vähän toisenlaisen version ja lisäsin täytteeksi hasselpähkinäkeksitaikinaa. Tästä tulikin ihan todella herkullista. Täytettä voi käyttää myös sellaisenaan korvapuustien täytteenä, kunhan annoksen kaksinkertaistaa. Kakku on ensimmäisenä julkaistu Tuulispään leivontakirjassa, jonka kaikki reseptit julkaisen täällä blogissa lähiaikoina.

gluteenittomat Joulu Pähkinä Pullat ja munkit Soijattomat

Lue koko juttu täältä »

Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »