Kamera ja Kauha | Ruokaa ja Ruokakuvausta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
12 Lokakuu 2017
Kaupallinen yhteistyö: HK Hämyisten talvi-iltojen lähestyessä on mukava viettää aikaa keittiössä, testailla uusia reseptejä ja herkutella yhdessä ystävien kanssa. Makean ja suolaisen yhdisteleminen on kiehtovaa ja joskus yllättävääkin, kuten tässä tuoreista viikunoista tehdyssä hillokkeessa, jonka maun viimeistelee aavistus savuista pekonia. Reseptiin olen ottanut vaikutteita pekonihilloista, joita ruokasivustoilla on vilissyt kiivaasti. Hillokkeen maussa korostuu runsas hedelmäisyys ja pehmeys vaikka rakenne onkin jätetty melko rouheaksi. Hienostuneen makuinen viikuna on erinomainen tarjottava osana juustotarjotinta, joten niistä keitetty hilloke timjamilla ja pienellä määrällä pekonia maustettuna vie tutun maun jännästi uuteen suuntaan.
Kamera ja Kauha | Ruokaa ja Ruokakuvausta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien