Kamera ja Kauha | Ruokaa ja Ruokakuvausta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
14 Kesäkuu 2017
Viime viikolla kirjoitin Tabasco- tapahtumasta jossa nautittiin hyvällä ruokahalulla Richard McCormickin valmistamia, Tabascolla maustettuja herkkuja. Pääruokana oli tämä Louisiana Crispy Shrimp Po-Boy leipä, jonka reseptin sain mukaani testattavaksi ja jaettavaksi. Köyhän miehen leivän, Poor Boyn nimen ja reseptin alkuperästä on monia tarinoita, mutta vaikka historiaa ei tarkasti tuntisikaan, voi ihan hyvin kuvitella itsensä New Orleansin kaduille ja keskittyä nauttimaan mausta. Rapeakuorisen leivän täytteeksi on vuosikymmenten aikana laitettu paahtopaistin rippeitä kastikkeen kanssa, ostereita ja muita mereneläviä sekä kanaa ja jopa ranskalaisia perunoita. Tässä kaikille Richardin versio ja resepti New Orleansin klassikkoleivästä...
Kamera ja Kauha | Ruokaa ja Ruokakuvausta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien