Parhaat Ruokablogit

Kalaasi

Maukasta ja värikästä arkeen!

10 Marraskuu 2021

Anjovis on mainio maun antaja vaikkapa pastakastikkeelle. Se ”sulaa” kypsyessään ja jättää arominsa muiden ainesten joukkoon. Punajuuri notkistuu sipulin kyljessä ja värjää kastikkeen iloiseksi. Tämä nopea ateria piristää päivän ja vie isommankin nälän. Punajuuri-anjovispasta 4 annosta 350 g kokojyväspagettia kastike: 1 rs (100/65 g) anjovisfileitä 2 pientä punajuurta 2 sipulia 3 valkosipulin kynttä ½ dl öljyä ½ sitruunan mehu 1 tl rouhittua mustapippuria 2 dl kaura- tai ruokakermaa päälle: 1 rkl kapriksia tuoretta korianteria 1.

anjovis

Lue koko juttu täältä »

Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »
Menu