Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kalaasi
Juhlakauden kalaherkku!
10 Marraskuu 2021
Anjovis on mainio maun antaja vaikkapa pastakastikkeelle. Se ”sulaa” kypsyessään ja jättää arominsa muiden ainesten joukkoon. Punajuuri notkistuu sipulin kyljessä ja värjää kastikkeen iloiseksi. Tämä nopea ateria piristää päivän ja vie isommankin nälän. Punajuuri-anjovispasta 4 annosta 350 g kokojyväspagettia kastike: 1 rs (100/65 g) anjovisfileitä 2 pientä punajuurta 2 sipulia 3 valkosipulin kynttä ½ dl öljyä ½ sitruunan mehu 1 tl rouhittua mustapippuria 2 dl kaura- tai ruokakermaa päälle: 1 rkl kapriksia tuoretta korianteria 1.
Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien