Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
2 Joulukuu 2020
Jättikatkaravun pyrstöistä saat mainion maukkaan tarjottavan niin pikkujoulu- kuin joulupöytääkin. Appelsiinin ja rosmariinin aromit maustavat katkaravunpyrstöt raikkaasti. Jättikatkarapukranssi 1 pkt (400 g) Pirkka Parhaat jättikatkaravun pyrstöjä, raaka, pakaste 1–2 appelsiinia marinadi: ¾ dl appelsiinimehua ¾ dl rypsiöljyä 2 kpl valkosipulinkynttä ¼ kpl appelsiininkuorisuikaleita 1 rkl rosmariinia hienonnettuna 1 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa 1 tl suolaa kastike: 1 prk (150 g) Pirkka creme fraicea (ranskankermaa, 18 %) 2 rkl appelsiinimehua 2 tl sinappia 1 tl Pirkka juoksevaa hunajaa 1 tl appelsiininkuorisuikaleita 1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna 2 tl rosmariinia hienonnettuna ½ tlsuolaa tarjoiluun: ½ ps (á 120 g) Pirkka crostineja,
Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien