Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
31 Joulukuu 2018
Tein eilisille vieraillemme kahvipöytään myös minttukrokantti-juustokakun, johon reunoille laitoin suklaasta valuman (joka muuten meinasi liukua pois, koska olin suihkauttanut vuokaan vuokasprayta) ja pursotin reunalle vielä suklaista kermaa. Kakku oli todella moussemainen ja pehmoinen 😋 Haluan toivottaa Sinulle oikein hyvää ja onnellista uutta vuottta 2019, sekä kiittää tästä kuluneesta vuodesta ja siitä, että olet käynyt blogiani seurailemassa 💓 Pohja: 175g Digestivejä 60g voita Täyte: 300g Marabou minttukrokanttisuklaata 8dl vispikermaa 275g maustamatonta Philadelphia tuorejuustoa 2tl vaniljasokeria 3rkl sokeria 8 liivatetta tilkka vettä, tai minttuviinaa Valuma: 100g tummaa suklaata 1dl kermaa Suklaakerma: 1dl kermaa 3rkl kaakaota...
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien