Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kakkuviikarin vispailuja!
Churrot, eli espanjalaiset munkkitangot
7 Huhtikuu 2020
Tänä vuonna voi pääsiäspöytään laittaa jälkiruoaksi myös helppotekoista mangopannacottaa. Tämä on mielestäni ihanan kermaista ja hyvää, että jos kieli vain ylettäisi kulhon pohjalle- voisin nuolla sen puhtaaksi 😂 (6 annosta) 2dl mangososetta (Bonne) 4dl vispikermaa 1 vaniljatanko 1dl sokeria (vähempikin voi riittää, riippuen mitä sosetta käyttää) 3 liivatetta 1. Laita liivatteet likoamaan. Laita kattilaan kerma, sokeri ja halkaistu vaniljatanko. Kiehauta seos nopeasti.
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien