Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kakkuviikarin vispailuja!
Kihlajaiskakku
1 Huhtikuu 2018
Tämä raikas ja keväinen mango-passionmoussekakku oli yksi kakuista eilisillä synttärijuhlilla. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä kakkua italialaisella marengilla. Kakkuun tuli jotenkin ihanan keveä ja pehmoinen rakenne- eikä laisinkaan makea. Tätä tehdään uudestaankin 😋 Pohja: 200g gluteenittomia digestivejä 60g voita Mousse: 1,7dl sokeria 0,7dl vettä vaniljatanko 2 kananmunan valkuaista 7 passionhedelmän mehu 4dl vispikermaa 6 liivatetta Kiille: 2,5dl mangososetta 0,5dl appelsiinimehua 3 liivatetta Koristeluun esim. : mansikoita kumkvatteja pitahayaa kiiviä 1.
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien