Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kakkuviikarin vispailuja!
Paahdetut suolapähkinät
16 Joulukuu 2018
Olen hullaantunut säilykekirsikoihin, joten tein jouluksi tekeytymään kirsikkakakun. Ohjeen löysin täältä, mutta muunsin ohjeen puolitoistakertaiseksi. Tällainen kakku olisi kiva viedä lahjaksikin kauniisti sellofaniin pakattuna,- vai eikö olisikin mukava saada tällainen ystävän tekemänä joulupöytään? 😊300g voita 3dl sokeria 5 kananmunaa 4,5dl vehnäjauhoja 3tl vaniljasokeria 3tl leivinjauhetta 2,5dl pilkottuja säilykekirsikoita (lasipurkissa, liemeen säilöttyjä) (sitruunan kuori raastettuna) 1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi (25minuuttia).
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien